Videa


Plýtvání potravinami: otázky, odpovědi a tipy proti plýtvání

23. srpen 2021

Prezentace Mgr. Radky Hanzlové ze Sociologického ústavu AV ČR, která přibližuje výsledky výzkumu zaměřeného na plýtvání potravinami







Přednáška prof. Prášila Pěstování a využití řas a sinic

17. březen 2021

Prof. Ondřej Prášil z Centra Algatech Mikrobiologického ústavu AV ČR přednášel 16. 3. 2021 pro Učenou společnost ČR. 




Pokus Newtonovské a newtonovské tekutiny

04. březen 2021

Pokus ze série videí Chemie v kuchyni, která připravil Ústav chemických procesů Akademie věd ČR.




Pokus Indikátor z červeného zelí

04. březen 2021

Pokus ze série videí Chemie v kuchyni, která připravil Ústav chemických procesů Akademie věd ČR.




Pokus Změna povrchového napětí

04. březen 2021

Pokus ze série videí Chemie v kuchyni, která připravil Ústav chemických procesů Akademie věd ČR.




Pokus Zhasnutí svíčky oxidem uhličitým

04. březen 2021

Pokus ze série videí Chemie v kuchyni, která připravil Ústav chemických procesů Akademie věd ČR.




1 2 3 4 5 6 7 8