Videa
Plýtvání potravinami: otázky, odpovědi a tipy proti plýtvání
23. srpen 2021
Prezentace Mgr. Radky Hanzlové ze Sociologického ústavu AV ČR, která přibližuje výsledky výzkumu zaměřeného na plýtvání potravinami
Přednáška prof. Prášila Pěstování a využití řas a sinic
17. březen 2021
Prof. Ondřej Prášil z Centra Algatech Mikrobiologického ústavu AV ČR přednášel 16. 3. 2021 pro Učenou společnost ČR.
Pokus Newtonovské a newtonovské tekutiny
04. březen 2021
Pokus ze série videí Chemie v kuchyni, která připravil Ústav chemických procesů Akademie věd ČR.
Pokus Indikátor z červeného zelí
04. březen 2021
Pokus ze série videí Chemie v kuchyni, která připravil Ústav chemických procesů Akademie věd ČR.
Pokus Změna povrchového napětí
04. březen 2021
Pokus ze série videí Chemie v kuchyni, která připravil Ústav chemických procesů Akademie věd ČR.
Pokus Zhasnutí svíčky oxidem uhličitým
04. březen 2021
Pokus ze série videí Chemie v kuchyni, která připravil Ústav chemických procesů Akademie věd ČR.