Přinášíme program semináře Zdravé potraviny. Přijďte se 7. prosince dozvědět, které potraviny prospívají a které naopak škodí zdraví do budovy AV ČR. Seminář je otevřený široké veřejnosti. Pozvánka s programem ZDE
Zdravé potraviny
Seminář výzkumného programu Potraviny pro budoucnost Strategie AV21
7. prosince 2017, od 9:30
Akademie věd ČR, sál č. 206, Národní 3, Praha
9:35 - 10:20 Potraviny a zdraví: jaké jsou naše současné znalosti a co musíme ještě objevit
Prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc., Ústav analýzy potravin a výživy VŠCHT
10:20 - 10:55 Ovoce, které neznáte - netradiční druhy
Doc. Ing. Jiří Mlček, Ph.D., Univerzita Tomáše Bati
10:55 - 11:30 Příběh biopotravin v ČR
Ing. Martin Hutař, o.s. PRO-BIO
11:30 – 12:00 přestávka
12:00 - 12:35 Racionální zhodnocení potenciálu funkčních potravin
Prof. MVDr. Ing. Tomáš Komprda, CSc., Mendelova univerzita
12:35 - 13:10 Jíst či nejíst - to je to, oč tu běží
Mgr. Bc. Martina Daňková, III. interní klinika 1. LF UK a VFN
13:10 – 14:00 diskuze
Srdečně Vás zveme!
Pozvánka s programem ZDE